Saintes Maries de la Mer

Saintes Maries de la Mer

 

Saintes Maries de la Mer is een bijzonder plek. Het is de plek waar de drie Maria’s aan land gingen na hun bewust vertrek. De kleine Sara zat mee in het bootje. Ze verstopte zich onder de kleding van haar moeder. Zelf had ze heel veel lagen kleren over elkaar aan. Toen het nacht was nam haar moeder haar op schoot. Haar moeder wees naar de hemel. Deze was diep blauw en talloze schitterende sterren straalden. “Dat is waar wij vandaan komen.” zei ze.

Hier stopte mijn flashback. Sindsdien ben ik op zoek naar de kleine Sara. In Les Saintes hoopte ik antwoorden te vinden op mijn vragen. Ik leerde er een andere Sarah kennen. Een prachtige vrouw die er nog heel sterk aanwezig is. Samen met de energie├źn van de andere Maria’s die hier hebben geleefd. Het is een plek met een lichte, zachte sterke vrouwelijke energie. Tijdens mijn verblijf daar heb ik initiaties ontvangen. Ik ben anders terug gekomen.

Dit jaar ga ik terug om te voelen, om te zijn, om de energie van de zwarte madonna op mij te laten inwerken. Zij is degene die volledig in het licht was en daardoor tot in de diepste duisternis kan doordringen. Volledig in het licht zijn, dat is ook mijn wens. Misschien ook die van jou.

Je bent welkom om mee te reizen!

periode: 8 juni-16 juni 2016

verblijf: op camping Le Clos du Rhone in formule naar eigen keuze zelf te reserveren

activiteiten: verkenning van Les Saintes Maries zelf, meditatie in de kapel, bezoek aan de zoutwinning van Aigues Mortes, daguitstap naar Aix en Provence. Een plaats daar in de buurt waar Maria Magdalena heeft geleefd, zonnen, zwemmen, vakantie, samen zijn, samen voor eten zorgen, uit eten,…